Zašto PVC?

Ekonomska isplativost – PVC prozori su dugovječni, funkcionalni u pogledu osnovnih zahtjeva koje moraju ispunjavati, manje zahtjevni u pogledu održavanja, estetski dotjerani i ekonomični.

Šta dobijate?

PVC prozori znače udobnost stanovanja i sigurnost za cijeli život. Savršena solucija i investicija za srećnu budućnost.

Provjeren kvalitet

Veoma bitna stavka svake kuće su njeni prozori. Bilo da se radi o novoj gradnji ili restaurisanju stare kuće, svakako je primejtan njihov pravilan izbor. PVC materijal je broj jedan u ukupnoj proizvodnji prozora. Mi izrađujemo profile visokog kvaliteta i za to se brinu naši visoko kvalifikovani stručnjaci.

Prozori i vrata

Vaš pogled na svijet – Prozori i vrata s prozorima donose svijetlost, osunčanost i sunčevu toplinu u unutrašnjost kuće, predstavljaju pravu komunikaciju između unutrašnjeg i spoljnjeg dijela i forkiraju u suštini ukupnu sliku kuće. Presudni su i za harmoničan utisak spoljašnje fasade.

PVC i u Vašem domu

Ekonomično i trajno – PVC prozori su primjer vrhunske tehnike i dizajna. Oni su kombinacija odabranih profila i kao takvi poznati su po svojoj čvrstoći i dugotrajnosti.
Sve ovo zajedno dovoljno je da se odlučite da dotrajalu stolariju zamjenite modernim i ekonomičnim materijalima koji će vaš dom mnogo godina štititi od nepovoljnih vremenskih uslova a vama osigurati miran san bez visokih računa na koje ste navikli…

Screenshot_3
Screenshot_4
Screenshot_2